Book Now


Here is our latest timetable:

Click here to BOOK NOW


Monday AM:
09:15am-10:00am (45 minutes) HIIT Circuit
10:15am-11:00am (45 minutes) Indoor Cycling
11:15am-12:00pm (45 minutes) Pilates
Monday PM
17:45pm-18:30pm (45 minutes) Indoor Cycling
17:45pm-18:30pm (45 minutes) Legs, Bums & Tums
18:45pm-19:30pm (45 minutes) Boxercise
19:45pm-20:30pm (45 minutes) Indoor Cycling
19:45pm-20:30pm (45 minutes) Combat


Tuesday AM:
06:00am-06:30am (30 minutes) Metafit
06:45am-07:30am (45 minutes) Pump
09:15am-10:00am (45 minutes) WOD
10:15am-11:00am (45 minutes) Tone and Trim
Tuesday PM
17:45pm-18:30pm (45 minutes) Indoor Cycling
18:45pm-19:30pm (45 minutes) Pump
19:45pm-20:30pm (45 minutes) Circuit


Wednesday AM:
09:15am-10:00am (45 minutes) Body Blast- Strip and Strength
10:15am-11:00am (45 minutes) Indoor Cycling
Wednesday PM
17:45pm-18:30pm (45 minutes) HIIT Circuit
18:45pm-19:30pm (45 minutes) Circuit
19:45pm-20:30pm (45 minutes) Indoor Cycling
19:45pm-20:30pm (45 minutes) Yoga


Thursday AM:
06:00-06:30am (30 minutes) HIIT Circuit
06:45am-07:30am (45 minutes) Indoor cycling
09:15am-10:00am (45 minutes) Pump
Thursday PM
17:45pm-18:30pm (45 minutes) Indoor Cycling
18:45pm-19:30pm (45 minutes) Body Blast- Strip and strength
19:45pm-20:30pm (45 minutes) Pilates


Friday AM:
09:15am-9:45am (30 minutes) Ab’s Blast
10:15am-11:00am (45 minutes) Indoor Cycling
10:00am-10:45am (45 minutes)  Tone and Trim
Friday PM
17:45pm-18:15pm (30 minutes) Metafit
18:30pm-19:00pm (30 minutes) Ab’s Blast
19:30pm-20:15pm (45 minutes) WOD


Saturday AM:
9:15am-10:00am (45 minutes) Indoor Cycling
10:15am-11:00am (45 minutes) Circuit


Sunday AM:
9:15am-10:00am Indoor Cycling
10:15am-11:00am (45 minute) Yoga

 

Click here to BOOK NOW